Projekter

Jeg har gennem tiden lavet rigtig mange forskellige ting. Her vil jeg forsøge at vedligeholde en liste over de mest interessante projekter jeg har deltaget i. Jeg vil gerne understrege, at jeg sjældent har indflydelse på hvilken teknologi, der skal anvendes i et givet projekt - jeg kommer som regel med mine anbefalinger, men i sidste ende er det kunden der bestemmer.

 

ÅrProjektbeskrivelse
2011 Jeg har ikke lige haft tid til at opdatere min projektliste her - det skal nok komme snart.
Jeg har haft for meget at lave...
2011 Aceafrica
I slutningen af 2011 var jeg 2 måneder i Malawi, hvor jeg sammen med en lokal udvikler programmerede to varianter af en landbrugsvarebørs og et system til håndtering af råvarecertifikater.
www.aceafrica.org
2011 Københavns Teater
I 2011 brugte jeg også en del tid sammen med Københavns Teater
2010 Andre opgaver i 2010
Jeg lavede naturligvis andet i 2010, men jeg fik ikke opdateret listen her mens jeg stadig kunne huske det...
2010 Københavns Teater
I 2010 brugte jeg rigtig meget tid sammen med folkene på Københavns Teater, hvor jeg har hjulpet med teknikken omkring deres billetsystem - www.billetbillet.dk, brugertest, adgangskontrolscannere og meget mere
2009 Sølund Musikfestival
For Sølund Musik Festival (www.solundfestivalen.dk) videreudvikler jeg et Access baseret billetsalgssystem. Systemet anvendes til at modtage bestillinger, udskrive fakturaer, labels og regnskabsbilag mv.
2009 Skabeloner
For to større virksomheder har jeg opgraderet deres Word og PowerPoint skabelonpakke – til henholdsvis Office 2003 og 2007. Pakken til Office 2007 indeholdt også udvikling af en tilføjelse til ribbon i Word (Visual Studio).
2009 Københavns Teater
Teknisk støtte til Københavns Teater omkring implementering af nyt billetsalgssystem og etablering af fælles billetsalgsorganisation.
2009 Valeur marketing
Opdatering af Access værktøj til opsamling af data i forbindelse telemarketing.
nov 2006 til april 2009

IT-Chef i rådgivende ingeniør firma
3 dage om ugen med en række projekter

- Skift fra IFS til Navision incl. projektmodul og web grænseflade

- Introduktion af QlikView som BI værktøj

- Nyt intranet

- Formulering af it-politik og strategi

Og naturligvis meget mere.

2007 Google maps implementering
Har koblet geopositioner i et XML dokument med Google maps så positionerne kan vises på et kort. Det er sjovt :-)
2007 Københavns Teater
Processtøtte omkring valg og implementering af CMS løsning på www.kbht.dk.
2007

Mandelacenter
Sitet www.mandelacenter.dk et Joomla baseret site. Design ved ekstern leverandør og Joomla implementering købt på RentACoder.

2006 Udskrift og flytning af PDF dokumenter
For en analyse virksomhed har jeg via RentaACoder fået udviklet en lille applikation, der kan overvåge en mappe og hver gang der dukker et pdf dokument op i mappen bliver det skrevet ud og flyttet til en anden mappe.
2006

view-cph.dk
Sitet http://www.view-cph.dk/ baseret på mit CMS system går live.

2006

Dataopsamling
For en plastvirksomhed har jeg udviklet en lille Excel applikation, der kan læse måleværdier fra CSV filer ind i regneark og gemme resultatet passende.

2006

Statusrapportering
For et forsikringsselskab har jeg i Access udviklet et system til håndtering af kunder, kundeaftaler, anbefalinger mm. Systemet kan via Word danne statusrapportering, der sendes til kunderne.

2006 E-mail signatur løsning
For et shippingfirma har jeg udviklet en e-mail signaturløsning baseret på et regneark der kan sendes pr. mail de forskellige kontorer rundt i verden. Regnearket trækker på en centralt web placeret skabelon og fletter med brugerens egne informationer for at danne den rigtige e-mail signatur.
2006

Logistik styring
I Access har jeg, for en kunde, udviklet et system til styring af import af frugt. Databasen hjælper med at holde styr på de enkelte transporter, kan udskrive ordrebekræftelser, pallesedler, proforma fakturaer mm. Databasen integrerer med Outlook og Acrobat så alle rapporter kan sendes pr. mail som pdf dokumenter.

2006

VBA-Webbasedtraining.com
Siden starten af 2006 har jeg tilbudt VBA fjernundervisning på engelsk via sitet www.vba-webbasedtraining.com.

2006

Skabeloner
Jeg har hjulpet flere virksomheder med at udvikle skabeloner i Word, Excel og PowerPoint. Mange af skabelonerne indeholder elementer af automatisering i forhold til brugerne.

2005

Content Management System
Alle mine sites er baseret på et CMS, som jeg selv har skrevet. Systemet er - som meget af det andet jeg har lavet - udviklet i ASP.NET med XML som datagrundlag. Systemet bruges også kommercielt på et par sites: www.biokube.dk, www.biokube.com, www.borup-aps.dk (findes ikke længer) og et par stykker flere er på vej.

Jeg sælger systemet via www.it-fjernundervisning.dk.

2005

Virksomhedsrapportering
For en kunde har jeg udviklet et system udtræk af informationer fra et stort antal Excel regneark og generering af HTML rapporter baseret på de udtrukne informationer. Ved samme lejlighed blev informationer fra datawarehouse lagt ind i alle Excel regnearkene inden de enkelte forretningsafdelinger begyndte at arbejde med rapporteringen.

2005

Medlemsadministration
Til en spejdergruppe har jeg udviklet et system til administration af medlemmer. Systemet indeholder medlemslister, medlemsinformation (incl. billede og indmeldelsesblanket), mail udsendelse, kalender funktion og meget mere. Systemet er udviklet i ASP.NET med XML som datagrundlag.

2004

Fjernundervisning
Siden slutningen af 2004 har jeg tilbudt it-relaterede fjernundervisningskurser fra sitet www.it-fjernundervisning.dk. Emnerne er VBA, XSL, ASP.NET og office kurser. Bag sitet ligger dels et CMS system til vedligeholdelse af kursusteksterne og dels et kursistadministrationssystem så jeg kan holde styr på hvor langt de enkelte kursister er kommet. Begge dele er udviklet i ASP.NET med XML som datagrundlag. Systemet benytter desuden en webservice fra Google til sitesearch.

Fjernundervisningen har vist sig at være en stor success og jeg har solgt mange kurser siden 2004.

2002 Produktionsovervågning
Har udviklet et system til produktionsovervågning i en plastvirksomhed (ASP og Access baseret)
2002

Kvalitetsdokumentation
Har udviklet et system til kvalitetsdokumentation i en plastvirksomhed (ASP og Access baseret)